Loading...

Stigegolf i FSC certificeret træ

158,00 DKK

8 på lager

Stigegolf med 2 x 3 sæt bolde str. 54,5 x 60 x 75 cm.

Sjovt og anderledes spil som sætter gang i koncentrationen.

Sæt spillerammen op, og placer det med den afstand som du ønsker der skal være til rammen med de tre tværpinde i hver sin farve. Jo længere afstanden bliver til spillerammen jo sværere bliver udfordringen.

Du tager den farve kugle, som du har valgt, stiller dig ved stedet der er valgt der skal kastes fra, og nu gælder det om at få dit kuglesæt til at ramme spillerammens tværpinde så de bliver hængende på rammen.

Alt efter hvilken tværpind i rammen du får dit kuglesæt til at hænge, får du point.

Den øverste giver 3 point, midten giver 2 point og den nederste giver 1 point.

Der er rigtig mange forskellige spilmuligheder, og reglerne kan man selv finde på.

Alder: 6+

Spillere: 2 eller flere spillere, evt. hold

FSC er en international, ikke-statslig organisation dedikeret til at fremme ansvarlig forvaltning af verdens skove. FSC har udviklet et system for skovcertificering og produktmærkning, der gør det muligt for folk at identificere ansvarligt træ, papir og andre skovprodukter.

Se altid efter FSC-mærkningen, når du handler efter træ eller papirbaserede produkter, især når du køber ting lavet af træ (inklusive møbler!). Hvert FSC-certificeret produkt, du køber – fra tømmer til møbler og fra papir til væv – hjælper med at fremme ansvarlig skovforvaltning.

Har du brug for hjælp?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.