Briloner Bordlampe Hvid Opladelig

Lowest price at PriceRunner

249,50 DKK

15 på lager

LED-bordlampen i hvidt bringer hyggeligt lys ind i din stue og imponerer med sit moderne design og praktiske funktioner. LED-kortets farvetemperatur kan indstilles fleksibelt mellem 3.000 Kelvin (varm hvid) til 6.500 Kelvin (kold hvid). Lyskildens lysstyrke kan også dæmpes trinvis ved hjælp af en berøringskontakt – så du når som helst kan justere lyset til de rumlige forhold.

En særlig fremhævning er fordybningen i bunden af ​​lampen til opbevaring af en smartphone eller lignende og det aftagelige, magnetiske lampe hoved. Dette kan derefter monteres på væggen ved hjælp af et separat beslag, så lampen også kan bruges som en væglampe. Beslaget og klæbepadsene er inkluderet.

Batteriet kan oplades via USB på lampehovedet, og når det er fuldt opladet, giver det en belysningstid på ca. 3 timer – et 1,5 m USB-kabel er også inkluderet i pakken. Med en energibesparende 1,5 watt har bordlampen et lyseffekt på 200 lumen. LED-printkortet er permanent installeret og imponerer med en lang levetid på op til 20.000 timer.

Mærke: Briloner
Model: Akku
Materiale: Metal/Plastik
Farve: Hvid
Størrelse: H: 37 cm
Lyskilde: Indbygget led modul
Ledning: ledning medfølger
Designer: Briloner

 - 50%  
 - 50%  

Har du brug for hjælp?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.