- 66%  

Frandsen Mayor Gulvlampe Hvid/Sort

750,00 DKK

1 på lager

Denne nye serie fra Frandsen tager et simpelt design og udvider det til at skabe en hel serie lamper, der fejrer minimalisme og rene linjer. Resultatet er en lampeserie, der er lige så velegnet til offentlige og private rum.

Serien består af en pendel, en stående lampe, en bordlampe og en væglampe, alt sammen lavet i en kombination af mat sortlakeret metal og opalhvidt glas. Skyggen omslutter og skjuler pæren, hvilket giver designet en fremtrædende elegance. I mellemtiden hjælper den frostede opalhvide glasskærm med at producere et varmt, velafbalanceret lys, der oplyser omgivelserne fuldt ud – op, ned og til siden.

Designet ser både til fortiden og fremtiden med sin kombination af minimalistisk ramme og frostet glas, for ikke at nævne den karakteristiske bøjning, der findes i hver model. Samtidig kontrasterer serien smukt tidløshed og rene linjer med moderne materialer i et grafisk look.

DENNE VARE ER EN FOTO VARE, DVS VAREN HAR VÆRET TAGET OP AF KASSEN FOR SÅ AT BLIVE LAGT NED IGEN. DERFOR KAN DU SPARE EN DEL PÅ DISSE LAMPER, DET ER ALLE NYE LAMPER. VI SÆLGER DEM SOM 2. SORTERING, MEN I FLESTE TILFÆLDE ER DER IKKE ENGANG EN LILLE RIDS PÅ DEM. I NOGLE TILFÆLDE KOMMER LAMPEN IKKE I ORIGINAL EMBALLAGE. HUSK DU HAR OGSÅ RETURRET PÅ DISSE LAMPER, HVIS DU IKKE ER TILFREDS. HAR DU SPØRGSMÅL, SÅ KONTAKT OS ENDELIG PÅ MAIL, CHAT ELLER TELEFON.

Køb pære til lampen her Nordlux E14 40W led pære

Mærke: Frandsen
Model: Mayor
Materiale: Metal/Glas
Farve: Hvid/Sort
Højde: H: 127 cm
Lyskilde: E14 (medfølger ikke)
Ledning: 300 cm med afbryder
Designer: Tony Rie

 - 66%  
 - 66%  

Har du brug for hjælp?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.