- 60%  

Frandsen Air Pendel Hvid Ø 34 Cm

Lowest price at PriceRunner

999,50 DKK

2 på lager

“BLÆSTE GLASBOBLER”

Air, er en fejring af det uperfekte – det charmerende element, der adskiller det håndlavede fra det fabriksfremstillede.

Inspireret af blæste bobler, som har en naturlig tendens til at klæbe til hinanden, har den nyeste glaspendel fra Frandsen, Air, en helt særegen charmerende, organisk form. Skærmen består af to blæste glasbobler af uregelmæssig tykkelse, stablet tilsyneladende tilfældigt.

Med sin unikke form, ser den ud til at hænge skævt og hylder både den harmoni og den uoverensstemmelse, der kendetegner kunsthåndværk. Air er dog et produkt af så stor erfaring og omhyggelighed, at lampen hænger helt lige – på trods af dens noget tilfældige og ‘skæve’ udseende.

Det opal-hvide glas kombineret med de asymmetriske linjer producerer et blødt, godt afrundet lys, der fylder hele rummet, frem for blot at oplyse en enkelt overflade. Med et lysudbytte, der spænder over 360°, har Air pendellampen den ekstra effekt at få et rum til at virke større.

Air fås i tre størrelser, 22 cm, 28 cm og 34 cm, hvilket gør den ideel til mange forskellige funktioner. For eksempel kan du hænge flere i forskellige størrelser i en dekorativ klynge, eller den største størrelse kan bruges alene som et statement.

BEMÆRK dette er en foto/showroom vare – her kan du gøre en god handel. Hvis du ikke er tilfreds har du på disse varer altid gratis retur. Har du spørgsmål omkring varen, så send blot en mail til info@massive-stock.dk. Nogle produkter kommer ikke i original kasse og emballage kan være mindre pænt – varen fejler intet.

Mærke: Frandsen
Model: Air
Materiale: Glas
Farve: Hvid
Størrelse: Ø: 34 cm
Lyskilde: E27 (medfølger ikke)
Ledning: 300 cm stofledning medfølger
Designer: Toni Rie

 - 60%  
 - 60%  

Har du brug for hjælp?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.