- 50%  

Frandsen Ball Multi pendel sort

Lowest price at PriceRunner

1.499,50 DKK

4 på lager

Da Benny Frandsen designede sin Ball-væglampe tilbage i 1968, kunne han aldrig have forestillet sig, hvor mange bøger og blade, der ville blive belyst af dens hyggelige lys. Denne ikoniske metalkugle – let drejelig på den indbyggede magnet – er simpelthen lavet til læsning, uanset om du er i sofaen eller i sengen. Og det er den perfekte løsning, hvis du vil give et rum både lys og skygge.

Den sjove, kugleformede lampe var en dansk institution i 1970’erne og var typisk brun eller orange for at passe til 70’ernes danske hjem. Som de følgende årtier har bevist, er Ball imidlertid blevet en klassiker – og med rette. Som det viser sig, er formen så tidløs, at den fungerer godt med enhver stil.

De nye LED-pærer er perfekte til alle pendler. De giver ideelt lys til læsning og sparer energi.

Ball Multi er en smuk lysekrone med syv pendler. Hvert pendel hænges i forskellig højde, hvilket giver lampen et lidt tilfældigt udseende. Ledningerne samles i et loftsbeslag i samme farve som lampen. Ball Multi er en genfortolkning af den klassiske krystallysekrone fra gamle dage – men uden krystal og dikkedarer. Lysekronen ser smuk ud, når den hænges over et spisebord, men vil også tilføje et strejf af panache til køkkenøen.

Køb pære til lampen her Nordlux E27 9,2W pære 2 trins dæmp

Mærke: Frandsen
Model: Ball
Materiale: Metal
Farve: Sort
Diameter: H: 120 cm, Skærme Ø: 18 cm
Lyskilde: 7xE27 (medfølger ikke)
Designer: Benny Frandsen for Frandsen Lightning

 - 50%  
 - 50%  

Har du brug for hjælp?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.