- 50%  

Frandsen Ball Pendel BS 18 cm

Lowest price at PriceRunner

399,50 DKK

1 på lager

BALL er en ægte dansk designklassiker oprettet af Benny Frandsen i 1968. I 2018 fejrede BALL-lampen sit 50-års jubilæum.

BALL blev oprindeligt introduceret som en pendel og væglampe med magnet, og magnetlampen var særlig succesrig. I 1970’erne kunne lampen findes i de fleste danske hjem, og den er siden flyttet ind i sommerhuse, planteskoler og ethvert rum, hvor der er behov for god belysning. Den dag i dag har de fleste danskere et specielt forhold til den lille runde lampe.

”Bare fordi BALL er 50 år gammel og fortsat er en bestseller, betyder det ikke, at vi er stoppet med at udvikle den,” siger Benny Frandsen, designer af BALL-serien.

I årenes løb har BALL udviklet sig i tråd med dagens trends, og lampen er produceret i alle de populære farver i de sidste mange årtier. Siden 1968 er BALL-familien også regelmæssigt udvidet uden at miste sine mest kendte designelementer. I dag kommer BALL i utallige farver og modeller, lige fra bordlamper og gulvlamper til væglamper og pendler.

Køb pære til lampen her Nordlux E27 9,2W pære 2 trins dæmp

Bemærk demo vare / 2 sortering – ikke i original emballage.

Demo varer / 2 sortering her kan du gøre en god handel, men samtid med returret som på alle vores andre varer, hvis du fortryder dit køb. De fleste af varerne er næsten som nye og mange helt uden fejl.

Mærke: Frandsen
Model: Ball
Materiale: Metal
Farve: Satin
Størrelse: Ø: 18 cm
Lyskilde: E27 (medfølger ikke)
Ledning: 200 cm stofledning medfølger
Designer: Benny Frandsen for Frandsen Lightning

 - 50%  
 - 50%  

Har du brug for hjælp?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.