- 46%  

Frandsen Ball Pendel Sort Krom 18 Cm

400,00 DKK

1 på lager

BALL er en ægte dansk designklassiker oprettet af Benny Frandsen i 1968. I 2018 fejrede BALL-lampen sit 50-års jubilæum.

BALL blev oprindeligt introduceret som en pendel og væglampe med magnet, og magnetlampen var særlig succesrig. I 1970’erne kunne lampen findes i de fleste danske hjem, og den er siden flyttet ind i sommerhuse, planteskoler og ethvert rum, hvor der er behov for god belysning. Den dag i dag har de fleste danskere et specielt forhold til den lille runde lampe.

”Bare fordi BALL er 50 år gammel og fortsat er en bestseller, betyder det ikke, at vi er stoppet med at udvikle den,” siger Benny Frandsen, designer af BALL-serien.

I årenes løb har BALL udviklet sig i tråd med dagens trends, og lampen er produceret i alle de populære farver i de sidste mange årtier. Siden 1968 er BALL-familien også regelmæssigt udvidet uden at miste sine mest kendte designelementer. I dag kommer BALL i utallige farver og modeller, lige fra bordlamper og gulvlamper til væglamper og vedhæng.

Køb pære til lampen her Nordlux E27 9,2W pære 2 trins dæmp

DENNE VARE ER EN FOTO VARE, DVS VAREN HAR VÆRET TAGET OP AF KASSEN FOR SÅ AT BLIVE LAGT NED IGEN. DERFOR KAN DU SPARE EN DEL PÅ DISSE LAMPER, DET ER ALLE NYE LAMPER. VI SÆLGER DEM SOM 2. SORTERING, MEN I FLESTE TILFÆLDE ER DER IKKE ENGANG EN LILLE RIDS PÅ DEM. I NOGLE TILFÆLDE KOMMER LAMPEN IKKE I ORIGINAL EMBALLAGE. HUSK DU HAR OGSÅ RETURRET PÅ DISSE LAMPER, HVIS DU IKKE ER TILFREDS. HAR DU SPØRGSMÅL, SÅ KONTAKT OS ENDELIG PÅ MAIL, CHAT ELLER TELEFON.

Mærke: Frandsen
Model: Ball
Materiale: Metal
Farve: Sort Krom
Diameter: 18 cm
Lyskilde: E27 (medfølger ikke)
Ledning: 200 cm stofledning
Designer: Benny Frandsen for Frandsen Lightning

 - 46%  
 - 46%  

Har du brug for hjælp?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.