Loading...

Frandsen Benjamin pendel rød

1.499,00 DKK 749,50 DKK

10 på lager

Keglen har en klassisk geometrisk form som terningen og kuglen. Vilhelm Lundstrøm leger med disse former i sine malerier af minimalistiske tableauer, og nu er keglen blevet det vigtigste element i Benjamin lampeserien, designet af Benny Frandsen. Alle modeller har en karakteristisk konisk skygge, et skarpt grafisk design og et monokromatisk look.

Benjamin vedhæng er perfekt til dit spisebord eller køkkenbord – men det fungerer også sammen med et arbejdsbord. Formen på skyggen kombineret med hvid lak på indersiden giver fremragende lys med en ren linje, hvor vedhænget skaber et rum-i-et-rum, når det belyses. En effekt, der bliver endnu mere slående, når den kombineres med den nyeste dekorationstrend i mørke farver på vægge og gulve.

Benjamin XL er seriens pendel – en rigtig blikfang. Med en imponerende diameter på 46 cm afgiver den et udsagn over ethvert spisebord eller arbejdsbord. Formen på skyggen kombineret med hvid lak på indersiden giver fremragende lys med en ren linje, hvor vedhænget skaber et rum-i-et-rum, når det belyses. En effekt, der bliver endnu mere slående, når den kombineres med den nyeste dekorationstrend i mørke farver på vægge og gulve. Benjamin XL leveres med et metalloftbeslag i samme farve som skyggen og en stofledning. Leveres med et metalbeslag i samme farve som skyggen.

Køb pære til lampen her Duracell led pære E27 60W

Mærke: Frandsen
Model: Benjamin
Materiale: Metal
Farve: Rød
Diameter: 46cm
Lyskilde: E27 (medfølger ikke)
Dæmpbar: Ja, med dæmperkontakt
Ledning: 300cm ledning medfølger
Designer: Benny Frandsen for Frandsen Lightning

Har du brug for hjælp?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.