Loading...

Frandsen BF 20 bordlampe brushed/satin

650,00 DKK

2 på lager

BF20 er en smuk syntese af klassisk håndværk og industriel funktionalisme, hvilket resulterer i en fejlfri lysoplevelse.

Kontrasterne i et blødt, sfærisk udtryk og en renlinet minimalisme er samlet i denne dynamiske innovative, men alligevel klassiske lampeserie.

Den nye BF20-serie fra Frandsen er den perfekte kombination af funktionalitet og design, der omhyggeligt passer til hver eneste detalje for at give en imponerende lysoplevelse.

BF20-serien består af en gulvlampe, der fås i både enkelt og dobbelt, en bordlampe og en pendel, der fås i flere størrelser. De forskellige modeller er ideen til at kombinere for at opnå et strømlinet look. Toppen af ​​hver model er lavet af akryl, som gør det muligt for lyset at udsende opad og smukt oplyse rummet. På gulvet og bordlamperne kan pletterne vippes i den ønskede retning for fejlfri funktionalitet. Overfladefinishen kommer i både mat sort og mat børstet satin og tilføjer et strejf af elegance til et tidløst og raffineret look, der passer til mange hjem.

Køb pære til lampen her Nordlux E14 40W led pære

DENNE VARE ER EN FOTO VARE, DVS VAREN HAR VÆRET TAGET OP AF KASSEN FOR SÅ AT BLIVE LAGT NED IGEN. DERFOR KAN DU SPARE EN DEL PÅ DISSE LAMPER, DET ER ALLE NYE LAMPER. VI SÆLGER DEM SOM 2. SORTERING, MEN I FLESTE TILFÆLDE ER DER IKKE ENGANG EN LILLE RIDS PÅ DEM. I NOGLE TILFÆLDE KOMMER LAMPEN IKKE I ORIGINAL EMBALLAGE. HUSK DU HAR OGSÅ RETURRET PÅ DISSE LAMPER, HVIS DU IKKE ER TILFREDS. HAR DU SPØRGSMÅL, SÅ KONTAKT OS ENDELIG PÅ MAIL, CHAT ELLER TELEFON.

Mærke: Frandsen
Model: BF20
Materiale: Metal
Farve: Brushed/Satin
Størrelse: H: 50 cm, Ø: 29 cm, Skærm Ø :15 cm
Lyskilde: E14 (medfølger ikke)
Ledning: 250 cm stofledning medfølger
Designer: Benny Frandsen

Har du brug for hjælp?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.