Loading...

Frandsen BF20 pendel sort

350,00 DKK

1 på lager

Design af Benny Frandsen (2020).

BF20 er en smuk syntese af klassisk håndværk og industriel funktionalisme, hvilket resulterer i en fejlfri lysoplevelse.

Kontrasterne i et blødt, sfærisk udtryk og en renlinet minimalisme er samlet i denne dynamiske innovative, men alligevel klassiske lampeserie.

Den nye BF20-serie fra Frandsen er den perfekte kombination af funktionalitet og design, der omhyggeligt passer til hver eneste detalje for at give en imponerende belysningsoplevelse.

BF20-serien består af en gulvlampe, der fås i både enkelt og dobbelt, en bordlampe og en pendel, der fås i flere størrelser. De forskellige modeller er ideen til at kombinere for at opnå et strømlinet look. Toppen af ​​hver model er lavet af akryl, som gør det muligt for lyset at udsende opad og smukt oplyse rummet. På gulvet og bordlamperne kan pladerne vippes i den ønskede retning for fejlfri funktionalitet. Overfladefinishen kommer i både mat sort og mat børstet satin og tilføjer et strejf af elegance til et tidløst og raffineret look, der passer til mange hjem.

Køb pære til lampen her Nordlux E27 9,2W pære 2 trins dæmp

Mærke: Frandsen
Model: BF20
Materiale: Metal
Farve: Sort
Diameter: 28cm
Lyskilde: E27 (medfølger ikke)
Ledning: stofledning medfølger
Designer: Benny Frandsen for Frandsen Lightning

Har du brug for hjælp?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.