Frandsen Kyoto Slim Pendel Electro Plated

500,00 DKK

1 på lager

Kyoto er navnet på denne elegante pendel i glas fra danske FRANDSEN. Et perfekt match til aktuelle indretningstendenser med tungere materialer og mørke farver til vægge og gardiner.

Navnet er inspireret af den japanske by. Japans kejserlige hovedstad i århundreder, i dag omfavner Kyoto den designbevidste nations smag for stilfuldt og raffineret design i samme ånd, som har gjort Danmark og skandinavisk design berømt.

Kyoto-lampen har flere integrerede kontraster. Skærmen er belagt med et meget tyndt lag metal ved hjælp af en avanceret galvaniseringsproces. Det metalliske indre lag resulterer i en eksklusiv, halvgennemsigtig glasskærm, der reflekterer lyset og fanger øjet, mens det giver et blødt glimt af pæren indeni.

DENNE VARE ER EN FOTO VARE, DVS VAREN HAR VÆRET TAGET OP AF KASSEN FOR SÅ AT BLIVE LAGT NED IGEN. DERFOR KAN DU SPARE EN DEL PÅ DISSE LAMPER, DET ER ALLE NYE LAMPER. VI SÆLGER DEM SOM 2. SORTERING, MEN I FLESTE TILFÆLDE ER DER IKKE ENGANG EN LILLE RIDS PÅ DEM. I NOGLE TILFÆLDE KOMMER LAMPEN IKKE I ORIGINAL EMBALLAGE. HUSK DU HAR OGSÅ RETURRET PÅ DISSE LAMPER, HVIS DU IKKE ER TILFREDS. HAR DU SPØRGSMÅL, SÅ KONTAKT OS ENDELIG PÅ MAIL, CHAT ELLER TELEFON.

Mærke: Frandsen
Model: Kyoto Slim
Materiale: Glas
Farve: Smoke (Røg)
Størrelse: H: 31 cm, Ø: 10 cm
Lyskilde: E14 (medfølger ikke)
Ledning: 300 cm sort stofledning medfølger
Designer: Toni Rie

Har du brug for hjælp?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.