Loading...

Frandsen Ombre pendel gold 35cm

1.000,00 DKK

1 på lager

Striberne i den nye Ombre pendel fra FRANDSEN blev faktisk introduceret for flere år siden. Men det tog et par år for den stædige lampedesigner at opnå den perfekte kombination af klassisk håndværk og moderne teknologi.

”Målet med denne lampe er at producere flot lys og samtidig undgå at kunne se ind i pæren. Vi er nu kommet så langt i udviklingen af ​​galvanisering, at vi kan skjule pæren med en gradueret metalfinish, samtidig med at lampeskærmens enkle form bevares og det klare glas med det ufiltrerede lys i bunden af ​​skyggen. ”

Lampeskærmen i klart blæst glas er udformet af erfarne håndværkere af glas i en enkel, elliptisk form, der smalner lidt mod bunden. Ved hjælp af moderne teknologi har indersiden af ​​skyggen fået en smuk, gradueret metallisk finish. Det er denne ombré-effekt, der giver pendlen sin navn.

Ombre fra FRANDSEN fås i to størrelser, Ø25 cm og Ø35 cm, som er ideel til at samle flere pendellamper sammen – for eksempel over spisebordet. En særlig kuglearmatur sikrer, at glasskærmen altid hænger lige.

Køb pære til lampen her Nordlux E27 4,6W pære

DENNE VARE ER EN FOTO VARE, DVS VAREN HAR VÆRET TAGET OP AF KASSEN FOR SÅ AT BLIVE LAGT NED IGEN. DERFOR KAN DU SPARE EN DEL PÅ DISSE LAMPER, DET ER ALLE NYE LAMPER. VI SÆLGER DEM SOM 2. SORTERING, MEN I FLESTE TILFÆLDE ER DER IKKE ENGANG EN LILLE RIDS PÅ DEM. I NOGLE TILFÆLDE KOMMER LAMPEN IKKE I ORIGINAL EMBALLAGE. HUSK DU HAR OGSÅ RETURRET PÅ DISSE LAMPER, HVIS DU IKKE ER TILFREDS. HAR DU SPØRGSMÅL, SÅ KONTAKT OS ENDELIG PÅ MAIL, CHAT ELLER TELEFON.

Mærke: Frandsen
Model: Ombre
Materiale: Glas
Farve: Gold
Størrelse: Ø: 35 cm
Lyskilde: E27 (medfølger ikke)
Ledning: 300 cm stofledning medfølger
Designer: Toni Rie

Har du brug for hjælp?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.