- 52%  

Frandsen Lyss Væglampe Hvid

500,00 DKK

1 på lager

Med sine klare minimalistiske linjer og fuldt fokus på funktionalitet trækker LYSS lampeserien på de fineste traditioner og kvaliteter i dansk design.

En skygge, en arm og en base. I det væsentlige elementerne i en bordlampe. Men når FRANDSEN med 50 års erfaring til sit navn omhyggeligt designer hvert af disse tre elementer for at skabe en usædvanlig harmonisk helhed, får du en lampe, der overskrider flygtige tendenser.

Den koniske skygge med sin reflekterende hvide underside styrer lyset nøjagtigt, hvor du har brug for det. En vippeforbindelse er placeret mellem skyggen og armen, og bordlampen står på en simpel bundplade, der er tung nok til at give stabilitet.

Lampen er udstyret med en matchende kontakt og stofledning, der fuldender det enkle, monokrome look.

I mat lysegrå og matsort supplerer LYSS det meste af interiøret, mens den rige tonede matmandel er et stilfuldt match til den varme glød af teak, røget eg og palisander – signaturskoven i den gyldne alder af dansk design.

DENNE VARE ER EN FOTO VARE, DVS VAREN HAR VÆRET TAGET OP AF KASSEN FOR SÅ AT BLIVE LAGT NED IGEN. DERFOR KAN DU SPARE EN DEL PÅ DISSE LAMPER, DET ER ALLE NYE LAMPER. VI SÆLGER DEM SOM 2. SORTERING, MEN I FLESTE TILFÆLDE ER DER IKKE ENGANG EN LILLE RIDS PÅ DEM. I NOGLE TILFÆLDE KOMMER LAMPEN IKKE I ORIGINAL EMBALLAGE. HUSK DU HAR OGSÅ RETURRET PÅ DISSE LAMPER, HVIS DU IKKE ER TILFREDS. HAR DU SPØRGSMÅL, SÅ KONTAKT OS ENDELIG PÅ MAIL, CHAT ELLER TELEFON.

Køb pære til lampen her Nordlux E27 75W led pære

Mærke: Frandsen
Model: Lyss
Materiale: Metal
Farve: Hvid
Størrelse: Ø: 18 cm, H: 42 cm
Lyskilde: E27 (medfølger ikke)
Ledning: 250 cm stofledning
Designer: Toni Rie

 - 52%  
 - 52%  

Har du brug for hjælp?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.