- 50%  

Frandsen Mayor Væglampe Hvid

Lowest price at PriceRunner

499,50 DKK

1 på lager

Denne nye serie fra Frandsen tager et enkelt design og udvider den til at skabe en hel serie lamper, der hylder minimalisme og rene linjer. Resultatet er en lampeserie, der er lige velegnet til offentlige og private rum.

Serien består af en lysekrone, en standerlampe, en bordlampe og en væglampe, alle lavet i en kombination af mat sortlakeret metal og opalhvidt glas. Skyggen omkranser og skjuler pæren, hvilket giver designet en fornem elegance. I mellemtiden hjælper den matte opalhvide glasskærm med at producere et varmt, velafbalanceret lys, der belyser omgivelserne fuldt ud-op, ned og til siden.

Designet ser både på fortiden og fremtiden med sin kombination af minimalistisk ramme og frostet glas, for ikke at nævne den markante bøjning i hver model. Samtidig kontrasterer serien smukt tidløshed og rene linjer med moderne materialer i et grafisk look.

Køb pære til lampen her Nordlux E14 40w pære 2 trins dæmp

Bemærk demo vare / 2 sortering – ikke i original emballage.

Demo varer / 2 sortering her kan du gøre en god handel, men samtid med returret som på alle vores andre varer, hvis du fortryder dit køb. De fleste af varerne er næsten som nye og mange helt uden fejl.

Mærke: Frandsen
Model: Mayor
Materiale: Metal/Glas
Farve: Hvid/Sort
Størrelse: D: 31 cm, H: 14 cm
Lyskilde: E14 (medfølger ikke)
Ledning: ledning medfølger med afbryder
Designer: Benny Frandsen

 - 50%  
 - 50%  

Har du brug for hjælp?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.