Menu Circular pendel sort

2.000,00 DKK

1 på lager

Circular Pendel fra Menu er en meget nuanceret pendel, takket være dens store skærm. Lampen giver et behageligt lys og et perfekt arbejdslys og virker også som en generel atmosfærisk belysning. Med blot et par klik kan du ændre stemningen til happy hour følelse, eller give veloplyste køkken i en hyggelig belysning. Rene, moderne linjer giver den cirkulære pendel en arkitektonisk alsidighed og uendelige muligheder for dekoration. Aluminium skærmen fås i sort og børstet bronze vedhæng. Begge er udstyret med et stof belagt kabel, der forsigtigt er lagt ind i skærmen, og er monteret i den elegante figur. Selv om lampen er relativt stor, er det dens slanke og elegante profil, der virker for både små og store værelser – både individuelt og i par. Ved hjælp af en app, kan du styre lyset og farvetemperatur af pendlen. Hvis lampen uden app er installeret, er den indstillet med en medium temperatur.

DENNE VARE ER EN FOTO VARE, DVS VAREN HAR VÆRET TAGET OP AF KASSEN FOR SÅ AT BLIVE LAGT NED IGEN. DERFOR KAN DU SPARE EN DEL PÅ DISSE LAMPER, DET ER ALLE NYE LAMPER. VI SÆLGER DEM SOM 2. SORTERING, MEN I FLESTE TILFÆLDE ER DER IKKE ENGANG EN LILLE RIDS PÅ DEM. I NOGLE TILFÆLDE KOMMER LAMPEN IKKE I ORIGINAL EMBALLAGE. HUSK DU HAR OGSÅ RETURRET PÅ DISSE LAMPER, HVIS DU IKKE ER TILFREDS. HAR DU SPØRGSMÅL, SÅ KONTAKT OS ENDELIG PÅ MAIL, CHAT ELLER TELEFON.

Mærke: Menu
Model: Circular
Materiale: Metal
Farve: Sort
Diameter: 55cm
Lyskilde: Indbygget led modul
Dæmpbar: Ja, med APP
Ledning: Ledning medfølger
Designer: STYDIO WM

 - 60%  
 - 60%  

Har du brug for hjælp?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.