- 54%  

Menu Échasse Vase Klar

Lowest price at PriceRunner

600,00 DKK

1 på lager

Échasse Collection genopfinder den klassiske elegance af glasvaser og skåle og bringer en minimalistisk silhuet med en fornem, legende kant til moderne og traditionelle rum. Theresa Rands legende koncept tolker smukt ordet “échasse”: fransk for “stylts”. De slanke, stilte-lignende støtteben ophænger delvist glasformerne, hvilket skaber en følelse af lethed og samtidig sikrer stabilitet.

Échasse-vasen-Det første stykke i den nu ikoniske samling blev inspireret af laboratorierør. Den dråbeformede form er lige så elegant, når man holder blomster på et skrivebord, stuegulv eller natbord, som når den ikke er fyldt. Versionen af ​​røget glas med ben i børstet messing fås i tre størrelser. Glassets unikke farvegradienter giver designet dybde og kontrast mod benenes rene linjer. Den mindste vase fås nu med klart glas og ben af ​​messing i messing; en klassisk parring, der komplementerer enhver interiørpalet, i en størrelse, der er ideel til mere kompakte rum.

Dets udtryk æterisk, dets design forhøjet i enhver forstand, Échasse -samlingen tilbyder uendelige muligheder for at eksperimentere, som dets reagensglas oprindelse antyder. Alene eller sammen, fyldt med yndlingsblomster, frugter og genstande eller alene vist som skulpturelle omdrejningspunkter, levendegør disse stykker moderne rum med lige dele vovelse og ynde.

Mærke: Menu
Model: Échasse
Materiale: Glas
Farve: Klar
Mål: H: 28cm
Designer: THERESA RAND

 - 54%  
 - 54%  

Har du brug for hjælp?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.