- 48%  

Menu Pedalspand Sort 20 Liter

1.200,00 DKK

1 på lager

Et veludtænkt design, hvis tankevækkende enkelhed har gjort det til en favorit i både offentlige og private rum. MENU Pedal Bin er en vigtig del af MENU Bath Collection. Papirkurven, der fås i sort eller hvid, binder sig ind i samlingens fælles visuelle tråd med rene linjer og afrundede kanter: et udtryk for Norm Architects ‘evne til at bringe blødhed til moderne minimalisme.

Låget på pedalspanden åbnes og lukkes glat og lydløst med et hurtigt tryk på pedalen og har et låsesystem, der er skjult inde i skraldespanden. Moderne materialer – inklusive pulverlakeret stålhus og børstet låg i rustfrit stål – kombinerer æstetik, udholdenhed og taktilitet. Det aftagelige plastfor er let at rengøre. Pedal Bin kollektionen består af følgende størrelser, der passer til ethvert behov: 4 liter, 7 liter, 11 liter, 20 liter og 30 liter. Alle fås i sort / hvid for at matche ethvert rum. Mens designet er en del af vores Bath Collection, kan det også bruges i soveværelser, køkkener, kontorer eller ethvert andet hjørne.

BEMÆRK 2.SORTERING.

Mærke: Menu
Model: 20Liter
Materiale: Metal/Plastik
Farve: Sort
Mål: H: 63 cm, Ø: 30,5 cm
Designer: NORM ARCHITECTS

 - 48%  
 - 48%  

Har du brug for hjælp?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.