- 42%  

Menu Sæbedispenser Sort

Lowest price at PriceRunner

350,00 DKK

1 på lager

MENU Bath Collection af Norm Architects fortsætter med at ekspandere for at imødekomme nye interiørbehov – og skabe nye muligheder for at bruge vores rum mere intelligent og effektivt. Toiletbørsten, sæbepumpen og tandbørsteholderen, der oprindeligt blev oprettet i fritstående versioner.

Norm Architects ‘kærlighed til funktionel minimalisme skinner igennem, hvor objekterne reagerer på virkelige behov, samtidig med at de bevarer deres tiltalende, moderne udtryk. Lyse, ensartede linjer og afrundede baser forener de elegante stykker og tilføjer smukke fokuspunkter til nogle af vores vigtigste rum. Med tankevækkende, funktionelle detaljer er designene både hygiejniske og brugervenlige.

En stilfuld, enkel og praktisk sæbedispenser, der er let at rengøre, let at bruge og let at genopfylde, når den er tom. Vip bare dispenseren frem for at genopfylde. Et strejf af børstet låg dækker sæben.

Mærke: Menu
Model: Soap
Materiale: Metal/Plastik
Farve: Sort
Mål: H: 11 cm, B: 8,5 cm
Designer: NORM ARCHITECTS

 - 42%  
 - 42%  

Har du brug for hjælp?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.