- 50%  

2 stk. Menu Torso Bordlamper Opladelig Sort

Lowest price at PriceRunner

1.299,50 DKK

2 på lager

Torso bærbar bordlampe af Krøyer-Sætter-Lassen er en miniatureversion af deres populære design i fuld størrelse med samme navn, som tager sine designstik fra barndomshjem fyldt med skatte formet af den menneskelige hånd. Lille og hyggeligt, dette diminutive design bringer en følelse af intimitet til bordplader og erstatter behovet for stearinlys takket være det bløde, omgivende lys.

Den har en messingbelagt knap på lærreds skærmen, så du kan tænde og slukke lyset med et tryk på en finger. En skjult USB -oplader ved basen sikrer let opladning.

For at bevare batteriets levetid skal du slukke for lampen under opladning og ikke lade den være tilsluttet, mens den er i brug.

Bemærk demo vare / 2 sortering – ikke i original emballage.

Demo varer / 2 sortering her kan du gøre en god handel, men samtid med returret som på alle vores andre varer, hvis du fortryder dit køb. De fleste af varerne er næsten som nye og mange helt uden fejl.

Her køber du to stk. Torso bordlamper der medfølger et oplader stik og ledning. Pærer medfølger også i pakken.

Mærke: Menu
Model: Torso
Materiale: Keramik/Stof
Farve: Hvid/Sort
Størrelse: Ø: 12 cm, H: 20 cm
Lyskilde: (medfølger)
Ledning: Stik og ledning til opladning
Designer: Krøyer-Sætter-Lassen

 - 50%  
 - 50%  

Har du brug for hjælp?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.