Menu TR Pendel Sort M. Shiny Pære

Lowest price at PriceRunner

750,00 DKK

2 på lager

TR Bulb er en smart løsning til moderne byliv, inspireret af den måde, hvorpå folk i stigende grad bliver bynomader, der flytter mellem byer og lande for at forfølge karriere og livserfaringer. Det første samarbejde mellem MENU og Tim Rundle, TR Bulb, er designet til at blive taget fra lejlighed til lejlighed – installeret ved blot at skrue det i de vedhængende stikkontakter, der hænger i lofter over hele verden, ingen elektrisk ekspertise kræves. Den dæmpbare LED -pære med sin elegante, sfæriske form skjuler lampens beslag, mens opalglasdiffusoren skaber en jævn, harmonisk glød, der forhindrer blænding.

MENU har indgået et partnerskab med den London-baserede Rundle for at diversificere udvalget af tilbud fra TR-kollektionen. ”Når et lys har en så enkel form, kan subtile forskelle skabe en helt anden karakter. Den nye skinnende version giver designet en mere klassisk følelse ”, siger Rundle.

Mærke: Menu
Model: Tr
Materiale: Metal/Glas
Farve: Sort
Størrelse: H: 22 cm
Lyskilde: E27 (medfølger)
Ledning: 300 cm ledning medfølger
Designer: Tim Rundle

 - 42%  
 - 42%  

Har du brug for hjælp?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.