- 50%  

Philips My garden udendørslampe rustfrit stål

Lowest price at PriceRunner

279,50 DKK

2 på lager

Philips udendørs lampe i farven rustfrit stål. En lampe der er enkelt i designet og vil give et flot lys ved huset. Lampen lyser både op ned, hvilket giver et fantastisk lys. Lampen har integreret led modul på 2×4 watt, som giver en effekt på 35 watt. Lampen er testet til 25.000 timer og tænder med det samme. Så du skal aldrig skifte pære igen på denne lampe og selve led modulet giver en energibesparelse på op til 90%.

At have den rigtige udendørs belysning, er mindst lige så vigtigt som at have den rigtige belysning inden døre. Hvor indendørs belysning primært har til formål at skabe stemning og hygge, har udendørs belysning også en mere praktisk funktionel dimension, nemlig at kunne orienteres sig. Philips er Nordens førende producent af udendørs belysning, og vores store sortiment af udendørslamper inkluderer udendørs belysning til hoveddør, indkørsel og garage samt have og terrasse.

Mærke: Philips
Model: Sunset
Materiale: Metal/Plast
Farve: Rustfrit Stål/Hvid
Størrelse: H: 12,5cm, Fremspring: 14,5cm, D: 12,7cm
Lyskilde: Integreret led modul
Ip klasse: Ip44
Ledning: Medfølger ikke
Designer: Philips

 - 50%  
 - 50%  

Har du brug for hjælp?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.