Halo Design Colors Mini Bluetooth Højtaler med Lys

DKK349.00 inkl. moms

Mærke: Colors Halo Design
Størrelse: Højde: 15cm / Ø: 7,5cm
Farve: Sort/Sølv
Dæmpbar: Lysdæmper er indbygget
Materiale: Akryl/Plast
Lyskilde: Ledlyskilde 3W indbygget
Batteri: Indbygget i lampen opladelig
Ip: Ip5 må bruges indendørs og undendørs
Ledning: 45cm ledning med usb stik medfølger
Designer: Colors Halo Design

På lager

Varenummer (SKU): 3006 Kategori:

Beskrivelse

Super Smart bluetooth højtaler med lys der kan dæmpes. Højtaler er nem at bruge og tilslutte og det tager ikke langtid før du er i gang med at høre musik på din nye bluetooth højtaler. Tilsluttes til din telefon eller tablet via bluetooth. Den oplades med det medfølgende kabel i USB port eller USB lader.

Tag den med i haven, stranden, værelset eller gi den som gave.

Du kan starte og pause musik ved et enkelt tryk på “bluetooth & play/pause” knappen. Du kan skifte nummer ved et enkelt tryk på “volume op/næste” eller ” volume ned/tilbage” knappen. Du kan justere lydstyrken ved at holde “volume op/næste” eller “volume ned/tilbage” knappen nede.

Tænd og sluk lampen med et enkelt tryk på “tænd/sluk lampe” knappen. Hold “tænd/sluk” knappen nede for at dæmpe eller øge lysstyrken. Bemærk lys kan også bruges selvom du ikke er koblet på bluetooth, så den kan også fungere som “lygte”.

Har du spørgsmål til dette produkt eller andre produkter, så sidder vi klar til at hjælpe dig både før under og efter købet. Du kan skrive en mail til os på info@massive-stock.dk eller på telefon 22813245.