- 54%  

Bodum Kaffemaskine 12 Kopper 1,5 L Med Timer

Lowest price at PriceRunner

548,50 DKK

20 på lager

Vågn op til den lækre duft af friskbrygget kaffe hver dag med denne programmérbare kaffemaskine. Med en 24-timers programmérbar timer, vil din kaffe være klar, når du har brug for den, uanset om du løber igennem din hektiske morgenrutine eller har brug for lidt extra energi midt på eftermiddagen.

Vores 12-kops kaffemaskine kommer med et unikt bruse hoved, som fordeler vand ligeligt over dine friskkværnede bønner. BISTRO programmérbare kaffemaskine er kombineret med et finmasket rustfrit stålfilter og brygger fyldig kaffe med en ren smag og god aroma.

Som en bonus, ser denne lækre maskine godt ud på dit køkkenbord og kommer med en smart varmeplade, som holder kaffen varm i op til 25 minutter efter brygning – så du har ikke travlt med at komme ud af morgenbadet!

Hovedfunktioner & Fordele:

Programmérbar kaffemaskine, som på bekvem vis kan indstilles i op til 24 timer før brug.

Glaskande med et ergonomisk non-slip håndtag som nemt kan hældes af.

Bryggesystemet bruger et brusehoved, som fordeler vand ligeligt over bønnerne, hvilket giver en balanceret, nuanceret smag.

Permanent finmasket rustfrit stålfilter, som resulteret i en fyldig aroma og ren smag, samtidig med at det fjerner nødvendigheden for at bruge ikke-bæredygtige papirfiltre.

Den pletafvisende varmeplade holder din kaffe varm i op til 25 minutter efter brygning.

Bagbelyst LED-display, der er nemt at aflæse.

Generøs kapacitet på 1,5 liter, som kan brygge op til 12 kopper lækker kaffe.

Brug & Vedligeholdelse.

Rengør maskinen inden første brug ved at fylde det med vand til MAX-niveauet og starte det uden malet kaffe. Hæld vandet ud, vent 10 minutter, og så er du klar til at brygge.

 

 

 

 

 - 54%  
 - 54%  

Har du brug for hjælp?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.