Briloner Plafond Wifi/APP Hvid Ø 38,5 Cm

Lowest price at PriceRunner

300,00 DKK

19 på lager

Denne moderne plafond med stjernehimmel, er alsidig på grund af sine mange funktioner, f.eks. som børnerumslampe, soveværelseslampe eller stue lampe.

Loftslampen er dæmpbar og har en farvetemperaturregulering – så du kan variere lysfarven fra varm hvid til kold hvid (3.000 til 6. 500 Kelvin) og tilpasse lysforholdene optimalt til dine behov. En anden fordel er nattelys funktionen – alt kan bekvemt styres fra sofaen med den medfølgende fjernbetjening.

Takket være appkontrollen (velegnet til IOS og Android) kan den også styres bruges over WiFi og så styres fra en smartphone via APP. (eller lignende). Den kan også kan bruges til Echo og Google Home.

Det indbyggede LED modul imponerer med energibesparende 24 watt, et lysudbytte på 1.920 lumen og en høj gennemsnitlig levetid på ca. 25.000 timer.

BEMÆRK EMBALLAGE ER MINDRE PÆNT – DER KAN FOREKOMME LAMPER DER HAR VÆRET ÅBNET OG SKULLE DER MOD FORVENTNING VÆRE NOGET TAGER VI LAMPEN RETUR UDEN OMKOSTNINGER FOR DIG.

Mærke: Briloner
Model: Wifi/APP
Materiale: Plast
Farve: Hvid
Størrelse: Diameter: 38,5 cm
Lyskilde: Indbygget led modul
Ledning: Nej
Designer: Briloner

 - 62%  
 - 62%  

Har du brug for hjælp?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.