Fischer & Honsel Nizza Pendel Børstet Stål 140 Cm

1.500,00 DKK

1 på lager

Denne eksklusive, dæmpbare og længde justerbare LED-pendel fra Fischer & Honsel er design i sin smukkeste form.

Smukt design kombineres med den nyeste teknologi. Resultatet er en designerlampe, der på den ene side har sin unikke charme takket været et naturligt udseende og som på den anden side er udstyret med den nyeste LED-teknologi.

Lampen viser hele spektret, når du tænder den kan du dæmpe lysstyrken i det man kalder 3 step dimming ved hjælp af din kontakt på vægen og dermed belyse din bolig efter, hvilken styrke lys du ønsker.

Så stilfuldt som lyset fra denne 140 cm lange pendel er, dens mulige anvendelser er lige så forskellige: Uanset om det er som en eksklusiv pendel over dit spisebord i spisestuen eller køkkenet, som en særlig blikfang i din stue eller som en indbydende designerlampe på offentlige områder, såsom på kontorer og lægepraksiser eller i mødelokaler.

Pendel er udstyret med et permanent installeret LED-modul, der har en ydelse på 31,6 watt og en lysstyrke på hele 3600 lumen. Lampen indeholder indbyggede, ikke-udskiftelige LED-pærer.

Mærke: F&H
Model: Honsel
Materiale: Metal
Farve: Børstet Stål
Størrelse: L: 110-140 cm
Lyskilde: Indbygget led modul
Ledning: ledning medfølger
Designer: Fischer

 - 50%  
 - 50%  

Har du brug for hjælp?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.