Fischer & Honsel Strasbourg Pendel Træ 115 Cm

1.200,00 DKK

1 på lager

Denne eksklusive, dæmpbare og højdejusterbare LED-pendel fra Fischer & Honsel er design i sin smukkeste form.

Smukt design kombineres med den nyeste teknologi. Resultatet er en designerlampe, der på den ene side har sin unikke charme takket været et naturligt egetræsudseende og som på den anden side er udstyret med den nyeste LED-teknologi.

Lampen viser hele spektret, når du tænder den  kan du dæmpe lysstyrken kontinuerligt ved hjælp af knappen på armaturhuset og indstille lysfarven i 3 niveauer fra varm hvid til neutral hvid (justerbar hvid) og dermed belyse din bolig efter hvilket lys du ønsker.

Så stilfuldt som lyset fra denne 115 cm lange og 20 cm brede pendel er, dens mulige anvendelser er lige så forskellige: Uanset om det er som en eksklusiv pendel over dit spisebord i spisestuen eller køkkenet, som en særlig blikfang i din stue eller som en indbydende designerlampe på offentlige områder, såsom på kontorer og lægepraksiser eller i mødelokaler. Takket være den praktiske højdejustering fra 90 til 150 cm tilpasser pendel sig perfekt til dine individuelle forhold.

Pendel er udstyret med et permanent installeret LED-modul, der har en ydelse på 41 watt og en lysstyrke på hele 4200 lumen. Lampen indeholder indbyggede, ikke-udskiftelige LED-pærer i energiklassen: A +.

Mærke: F&H
Model: Strasbourg
Materiale: Metal/Træ
Farve: Træ
Størrelse: L: 115 cm, B: 20 cm
Lyskilde: Indbygget led modul
Ledning: ledning medfølger
Designer: Fischer

 - 48%  
 - 48%  

Har du brug for hjælp?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.