Kundeservice: 73 70 70 31 eller mail

Åbningstider: Mandag-Fredag 10-18

Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Massive Stock
CVR-nr.: 37136379
Chr. Winthers Vej 14
8920 Randers NV

T: 73 70 70 31

M: info@massive-stock.dk

Betaling

Det er muligt at udnytte følgende betalingsmuligheder: Visa/dankort, Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro, JCB, Mobilepay og Anyday.

Hos Massive-stock.dk anvender vi QuickPay som betalingssystem. Alle kortoplysninger sendes sikkert og krypteret til NETS og det er ikke muligt, at trække flere penge end kunden har godkendt.

Vi tager ikke kortgebyrer.

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer. Herefter skal du betale din månedsydelse den 20. i hver måned.
Betaler du ikke til tiden, vil der blive pålagt et gebyr på kr. 39,-. Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling hos ViaBill.
ViaBill finansierer køb for op til 2.000 kr.
Beløb over 2.000 kr. finansieres i samarbejde med SparXpress.

Læs mere her: www.viabill.com/kredit

Fragt

Vi bruger Bring, DAO eller Homerunner til forsendelse af pakker. Det er både muligt at vælge levering direkte til egen adresse eller til
pakkeshop. Med Homerunner tilbyder vi levering direkte til døren alle hverdage mellem kl. 17-22 til kun 37.-.

Vi leverer typisk inden for 1-2 dage hverdage, medmindre andet er oplyst. Dog fraskriver vi os ansvaret
for forsinkelser eller fejl fra forsendelsesfirmaet. På helligdage sendes der ikke.

Vi sender dig en mail med et tracking nr. på forsendelsen, så snart din ordre er pakket. På den måde kan du altid følge med i, hvor langt din pakke er kommet. 

Priser fra 31.- til pakkeshop og fra 35,- til din adresse. Alle leveringer er dog gratis ved køb over 499.- til pakkeshop.

Levering kun til adresser i Danmark. Ønskes levering til andre lande kontakt info@massive-stock.dk for muligheder og priser.

Prismatch

Vi ønsker at give vores kunder en tryg og god oplevelse når der handles med massive-stock.dk

PRISMATCH gælder kun varens pris i vores webshop, men gælder ikke på fri fragt eller på konkurrenternes fragtomkostning. Vi vil bede om dokumentation på prisen ved fremvisning af aktuel markedsføring (f.eks. tilbudsavis, annonce eller online markedsføring) eller henvisning til relevant hjemmeside.

Finder du varen billigere hos en anden webshop inden for 7 dage efter dit køb af varen hos os, giver vi dig prisdifferencen tilbage.

Er produktet ikke omfattet af Prismatch, hører du fra os.

Det med småt:

  • Prismatch gælder kun danske butikker/webshops med dansk CVR. nr.
  • Produktet skal være på lager hos butikken der matches
  • Varen er identisk, det vil sige samme mærke og model
  • Den identiske vare sælges lige nu til en lavere pris hos konkurrenten
  • Prismatch kan ikke kombineres med andre rabatordninger
  • Prismatch gælder ikke på køtilbud, åbningstilbud, lokaletilbud, tilbud med begrænset antal, restpartier, lagersalg, oprydningssalg, fragt, eller. lign.
  • Prismatch gælder ikke tilbud som kræver medlemskab.
  • Vi forbeholder os retten til at sige nej tak til et prismatch.

Er du i tvivl om noget vedr. prismatch, så kontakt os på 73707031 (mellem 10-18 mandag-Fredag) eller via email info@massive-stock.dk. Du kan også kontakte os på chatten.

Fortrydelsesret  

Som forbruger har du 351 dages udvidet fortrydelsesret, når du handler hos os. Se længere nede hvad kravene er til varens stand.

Fortrydelsesfristen udløber 351 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Består ordren af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 351 dage efter den dag, du modtager det sidste parti eller den sidste del.)

Fristen indebærer, at du har 351 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til info@massive-stock.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Varens stand

0.-14. dages fortrydelsesret (lovpligtig): Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes, at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage.

Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

15.-351. dag (udvidet fortrydelsesret): Varen skal tilbageleveres i samme stand som ved modtagelsen, ellers nægtes fortrydelsesret.

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til:

PakkecenterNord/Massive Stock
Gjerndrupvej 36
9700 Brønderslev

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen. Vi modtager ikke pakker pr. efter krav.

Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.

Fortrydelsesret i erhvervskøb

14 dages fortrydelsesret: Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes, at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Varen skal returneres i original emballage.

Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Reklamationsret

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.
Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Som erhvervsdrivende har du reklamationsret i 6 måneder.

Varen sendes til:

PakkecenterNord/Massive Stock
Gjerndrupvej 36
9700 Brønderslev

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet. Kontakt os altid på info@massive-stock.dk, så hjælper kundeservice dig igennem processen.

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte info@massive-stock.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg

www.naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr

Persondatapolitik 

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres Massive Stock og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på www.massive-stock.dk er Massive Stock.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@massive-stock.dk.

 Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:
PakkecenterNord/Massive Stock
Gjerndrupvej 36
9700 Brønderslev
E-mail: info@massive-stock.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________

Forbrugerens underskrift: _________________________________________      Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 25.09.2021