Fri fragt ved køb over 499,-
365 dages returret
Prismatch
Hjælp
Konto

Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Massive Stock
CVR-nr.: 37136379
Dannevirkevej 5, bygning 114
8930 Randers NØ

T: 73 70 70 31

M: info@massive-stock.dk

Betaling

Det er muligt at udnytte følgende betalingsmuligheder: Dankort, Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro, JCB, Mobilepay, Viabill og Anyday.

Hos Massive-stock.dk anvender vi QuickPay som betalingssystem. Alle kortoplysninger sendes sikkert og krypteret til NETS og det er ikke muligt, at trække flere penge end kunden har godkendt.

Vi tager ikke kortgebyrer.

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Reservation af beløb

Betaler du med et internationalt betalingskort, reserveres beløbet med det samme.

Pengene er reserveret på dit kort eller konto indtil:

1) vi hæver beløbet, når vi sender varen, eller

2) indtil pengene bliver frigivet ifølge aftale med din kortudsteder.

Du kan læse mere om reglerne for dit specifikke kort hos din kortudsteder.

 

Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer. Herefter skal du betale din månedsydelse samme dato hver måned.

Betaler du ikke til tiden, vil der blive pålagt et gebyr. Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling hos ViaBill.

Læs mere her: https://viabill.com/dk/legal/viabill/

Anyday er en ny måde at betale på.

I samarbejde med Anyday tilbyder vi dig, at du kan købe dine varer i dag og dele din betaling op over flere måneder. Delbetaling med Anyday koster dig ikke noget, og der er ingen pludselige renter eller gebyrer.
På alle vores produkter vil du se Anydays price-widget, ved at klikke kan du få information omkring Anyday og se, hvordan betalingsplanen for dit køb vil se ud.

Anyday fungerer således, at du vælger dine ønskede produkter. Herefter vælger du at betale med Anyday.
Er du ikke allerede oprettet hos Anyday, skal du igennem en hurtig oprettelsesproces, hvor du opretter dig med dit NemID.
Du betaler første rate af købet med det samme. Det resterende beløb vil dernæst blive fordelt ud over de efterfølgende måneder, hvor Anyday automatisk trækker beløbet på den sidste bankdag i måneden.
Du kan altid se, hvornår du skal betale, og hvad du skal betale.
Du kan købe for helt op til 30.000 kr. med Anyday.
Vi betaler som forretning et transaktionsgebyr til Anyday for at sikre, du altid kan dele din betaling rente- og gebyrfrit.

Læs mere her: https://www.anyday.io/shopper

Læs vilkår for Anyday her: https://da.anyday.io/terms-conditions/shopper

Fragt

Vi tilbyder fragt med GLS.

Pakker sendt med GLS vil blive sendt ud alle hverdage med 1-2 dages levering.

Hent selv: Få leveret din pakke til en pakkeshop eller pakkeboks efter eget valg 39kr.

Hjemmelevering: Vælg hjemmelevering og få leveret din pakke på adressen. Hvis ikke du er hjemme, kan du vælge en fleksibel levering, hvor pakken stilles et aftalt sted på eget ansvar 59kr.

Erhvervslevering: Erhvervslevering med GLS til 69kr.

Levering kun til adresser i Danmark. Ønskes levering til andre lande kontakt info@massive-stock.dk for muligheder og priser.

Prismatch

Vi ønsker at give vores kunder en tryg og god oplevelse når der handles med massive-stock.dk

PRISMATCH gælder kun varens pris i vores webshop, men gælder ikke på fri fragt eller på konkurrenternes fragtomkostning. Vi vil bede om dokumentation på prisen ved fremvisning af aktuel markedsføring (f.eks. tilbudsavis, annonce eller online markedsføring) eller henvisning til relevant hjemmeside.

Finder du varen billigere hos en anden webshop inden for 7 dage efter dit køb af varen hos os, giver vi dig prisdifferencen tilbage.

Er produktet ikke omfattet af Prismatch, hører du fra os.

Det med småt:

Prismatch gælder kun danske butikker/webshops med dansk CVR. nr.

Produktet skal være på lager hos butikken der matches

Varen er identisk, det vil sige samme mærke og model

Den identiske vare sælges lige nu til en lavere pris hos konkurrenten

Prismatch kan ikke kombineres med andre rabatordninger

Prismatch gælder ikke på køtilbud, åbningstilbud, lokaletilbud, tilbud med begrænset antal, restpartier, lagersalg, oprydningssalg, fragt, eller. lign.

Prismatch gælder ikke tilbud som kræver medlemskab.

‘Vi forbeholder os retten til at afvise et prismatch hvis ovenstående betingelser ikke er overholdt.’

Er du i tvivl om noget vedr. prismatch, så kontakt os på 73707031 (Mandag-Fredag 10-16) eller via e-mail info@massive-stock.dk. Du kan også kontakte os på chatten.

Pricerunner

Som medlem på PriceRunner sikres dit køb op til 50.000 kroner, hvis et problem skulle opstå i forbindelse med dit køb. Købsgarantien koster ingenting for dig som forbruger og gælder for alle køb, når du handler hos os.

For dig, der ikke er medlem på PriceRunner og har besøgt os via deres tjeneste, så kan du stadig få dit køb sikret gennem Købsgarantien. Det eneste, du behøver at gøre, er inden for 60 minutter at registrere dig på deres hjemmeside. Det koster ingenting og tager kun et øjeblik. Bliv PriceRunner-medlem i dag og få den ekstra tryghed

PriceRunner Købsgaranti sikrer dig i tilfælde af skade på varen ved levering, ødelagt vare, hvis en vare mangler ved levering, hvis varen er forkert eller fejlbehæftet eller hvis levering af varen udebliver. Husk på, at bestillingen skal være adresseret til dig personligt.

Erstatning betales kun for anskaffelsesomkostninger, fragtudgifter og den direkte økonomiske skade, du som kunde har lidt. Ingen økonomisk kompensation gives for andre direkte eller indirekte omkostninger, værditab eller udeblevne indtægter.

På PriceRunner finder du en liste med kategorier, der ikke er omfattet af garantien, samt de gældende regler og vilkår.

Vi er en af de udvalgte butikker, som er omfattet af PriceRunners Købsgaranti. På PriceRunner er de butikker, der er en del af garantien, markeret med Købsgaranti-symbolet i forbindelse med deres navn. Formålet med Købsgarantien er, at kunder skal kunne føle sig trygge, når de handler på nettet.

Fortrydelsesret

Som forbruger har du 351 dages udvidet fortrydelsesret, når du handler hos os. Se længere nede hvad kravene er til varens stand.

Fortrydelsesfristen udløber 351 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Består ordren af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 351 dage efter den dag, du modtager det sidste parti eller den sidste del.)

Fristen indebærer, at du har 351 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til info@massive-stock.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Varens stand

0.-14. dages fortrydelsesret (lovpligtig): Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes, at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage.

Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.

Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

15.-351. dag (udvidet fortrydelsesret): Varen skal tilbageleveres i samme stand som ved modtagelsen, ellers nægtes fortrydelsesret.

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til:

Dannevirkevej 5, bygning 114
8930 Randers NØ

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen. Vi modtager ikke pakker pr. efter krav.

Fortrydelsesret i erhvervskøb

14 dages fortrydelsesret: Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes, at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Varen skal returneres i original emballage.

Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Reklamationsret

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.
Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Som erhvervsdrivende har du reklamationsret i 6 måneder.

Varen sendes til:

Dannevirkevej 5, bygning 114
8930 Randers NØ

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet. Kontakt os altid på info@massive-stock.dk, så hjælper kundeservice dig igennem processen.

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte info@massive-stock.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus.

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag - uanset beløbets størrelse. Læs mere her.

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres Massive Stock og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på www.massive-stock.dk er Massive Stock.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@massive-stock.dk.

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:
Dannevirkevej 5, bygning 114
8930 Randers NØ
E-mail: info@massive-stock.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

Bestilt den: _______________________________ Modtaget den: _______________________________

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

Forbrugerens adresse: ___________________________________________________________________

Forbrugerens underskrift: _________________________________________ Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 07.03.2023

cross