Kundeservice: 73 70 70 31 eller mail

Åbningstider: Mandag-Fredag 10-18

Om os

Massive Stock – Dansk online outlet med alt til hus og have

Hos Massive Stock køber vi partier hjem med alt indenfor hus og have. Vi opkøber og finder de bedste varer til dig fra både ind- og udland, så du altid kan finde et godt tilbud på kendte mærkevarer hos os. Vi forhandler blandt andet et stort udvalg af populære produkter inden for elektronik, belysning, boliginteriør, køkkenudstyr og meget, meget mere.

Design outlet – Spar penge på populære mærkevarer

Det er vigtigt for os, at vores produkter er i allerhøjeste kvalitet. Derfor forhandler vi primært kendte designer brands som Nordlux, Menu, Frandsen, Halo Design og mange andre lækre mærker til billige penge.

Stort og varieret varesortiment med de vildeste priser

Da vi opkøber restpartier, vil vores sortiment spænde bredt og hele tiden variere i forhold til, hvilke udsalgsprodukter vi har på lager. Vi vil altid have nye og spændende outlet deals på vores hjemmeside – tjek derfor altid massive-stock.dk, før du betaler fuld pris for et produkt et andet sted. Du kan altid være sikker på, at vi har nogle af markedets billigste priser.

Online lagersalg hos Massive Stock 365 dage om året

Du kan til enhver tid hoppe ind på vores hjemmeside, tjekke vores online outlet ud og finde lige præcis dét, du mangler. Hvad enten du mangler en gave til mors dag, gave til fars dag, en gave til manden der har alt – eller en gave til en anden, du har kær – finder du gode bud her op shoppen. Du kan nemt købe varer  på hjemmesiden, og du kan lige så nemt returnere dem. Vi bytter med et smil, og vores kundeservice er altid imødekommende samt hjælpsom.
Dine varer, du har fundet i vores online outlet, vil blive leveret efter typisk 1-2 dage, så du ikke skal gå og vente alt for længe på dine nye, lækre og billige varer.