Halo Design

Køb en Halo Design lampe og oplev det smukke design og lys. Hvad enten du søger en Halo Design bordlampe, Halo Design pendel, Halo Design gulvlampe eller én af de andre flotte Halo Design lamper, vil du få en lampe af høj kvalitet, moderne design og fremragende lys.

Sorter efter pris
129400
Kategori
Farve
Vis flere farver
Variant
 - 50%  
399,50 DKK

Halo Design lamper til lave priser online hos Massive Stock

Halo Design blev grundlagt i 1994 af den danske iværksætter, Michael Waltersdorff. I dag er Halo Design én af de største privatejede lampeproducenter i Danmark. 

Om Halo Design – Et dansk lampebrand med nordisk og skandinavisk udtryk

Byd en Halo Design lampe velkommen i dit hjem og mærk den skandinaviske og nordiske stemning. Lampe-brandet søger at udforske oprindelsen ved at se ud i verden og udvikle designsproget. Du vil altid kunne opleve Halo Design’s særlige karakteristika og udtryk – også på det globale lampemarked. 

Halo Design – Mål og vision for deres lamper

Halo Designs lamper skal kunne imødekomme hverdagens udfordringer. De vil skabe lamper, der giver en god brugeroplevelse. De har en filosofi om, at gode og smukke lamper ikke skal koste alverdens. Lamper skal være æstetisk unikke og samtidig kunne købes for en overkommelig pris.

Billige design lamper – Køb din Halo Design lampe hos os 

Massive Stock tilbyder designerlamper fra Halo Design på tilbud. Spar penge på din næste gulvlampe, pendel, loftslampe, væglampe mm fra Halo Design.

Her er æstetik og kvalitet i den smukke kombination – klar til at pynte og præge dit hjem i en positiv retning.

Halo Design – Lampeserier på udsalg

Vi er forhandlere af Halo Design og har løbende forskellige lampeserier på udsalg. Af serier kan nævnes Halo Twist, Halo Compass, Halo Ball Ball, Halo IQlight og ikoniske Halo Atom.

Køb Halo Design på tilbud og få nogle af markedets laveste priser – din nye designerlampe er klar til at blive afsendt.