Diverse

Se vores store udvalg af tilbud og gode priser på diverse produkter til huset og haven. Køb en støvsuger, højtryksrenser, armbåndsur og meget mere. Det hele med en hurtig levering.

Sorter efter pris
19550
Kategori
Farve
Vis flere farver
Variant
 - 80%  
19,50 DKK
 - 50%  
99,50 DKK
 - 50%  
124,50 DKK
 - 63%  
149,50 DKK
 - 50%  
199,50 DKK
 - 50%  
199,50 DKK
 - 50%  
399,50 DKK
 - 50%  
399,50 DKK
 - 50%  
549,50 DKK

Gode tilbud på ting til hjemmet

Hos Massive Stock finder du forskellige produkter, du kan pryde dig hjemmet og haven med. Vi har diverse mærkevarer til gode lave priser, og din vare vil blive leveret efter typisk 1-2 dage, når du bestiller hos os. Hos Massive Stock finder du lige fra en billig støvsuger til et billigt armbåndsur – og meget mere.

Støvsuger tilbud – her finder du billige husholdningsapparater

Leder du efter en billig støvsuger med en sugeeffekt, der siger spar to? Så er du kommet til det rette sted. Vi har gode tilbud på støvsugere, som du sikkert ikke finder bedre andre steder. Hos os får du et stort udvalg af husholdningsgrej, som du kan bruge til hverdagens gøremål i hjemmet.

Køb både smart vækkeur og billigt armbåndsur

Hos Massive Stock finder du blandt andet dit nye vækkeur eller armbåndsur i et flot design til en god lav pris. Her kan du købe et vækkeur med lys, så du ikke behøver at tænde din natlampe for at se, hvad klokken er, midt om natten. Du kan købe et digitalt vækkeur med et væld af smarte funktioner. Hvis du mangler et billigt vækkeur, der kan det hele, så er du det helt rigtige sted.

Du kan også købe dit nye armbåndsur hos os. Du finder blandt andet et billigt armbåndsur til herre. Perfekt gaveidé til din mand, søn, far eller bror – eller måske har du lyst til at forkæle dig selv med et billigt armbåndsur.

Mangler du en højtryksrenser?

Vi har mange forskellige ting til hjemmet. Du finder sikkert et tilbud, du ikke kan modstå. Sidder du lige nu og leder efter et højtryksrenser-tilbud? Her finder du blandt andet en kompakt og bevægelig Nilfisk højtryksrenser, der er perfekt til de små rengøringsbehov hjemme ved dig.

Adskillige tilbud på alt godt til hjemmet

Her hos Massive Stock har vi altid gode tilbud på alt til hjemmet og haven. Vi fylder løbende op og skifter ud på vores lager. Køb dine produkter online hos Massive Stock og spar penge på alle vores tilbudsvarer.