Forårs- og sommervarer

Se vores store udvalg af forårs- og sommervarer – du kan finde alt lige fra havefakler med solpaneler til en smart gulvventilator, som kan køle dig ned på de varme sommerdage.

Sorter efter pris
29300
Kategori
Farve
Vis flere farver
Variant
 - 70%  
29,50 DKK
 - 50%  
34,50 DKK
 - 50%  
44,50 DKK
 - 51%  
48,50 DKK
 - 50%  
49,50 DKK
 - 50%  
74,50 DKK
 - 50%  
74,50 DKK
 - 50%  
99,50 DKK
 - 50%  
99,50 DKK
 - 50%  
99,50 DKK

Forårs- og sommervarer på udsalg

Hos Massive Stock finder du et stort udvalg af spændende forårs- og sommervarer.

Du finder især designprodukter fra kendte brands – alle sammen til gode lave priser og med 1-2 dages levering. Vores sommervarer består blandt andet af ting til ude leg. Du finder også grill og lanterner på tilbud til gode priser.

Så leder du efter sommervarer på udsalg til markedets bedste priser, er du kommet til den rette online shop.

Alt til bolig og fritid – På tilbud hos Massive Stock

Køb dine produkter inden for kategorien ‘bolig og fritid’ online hos os og spar masser af penge. Vi har et bredt sortiment bestående af mange tilbudsvarer – vi er din outlet og forhandler af bolig- og fritidsprodukter.

Find blandt andet flotte imiteret skind i flere forskellige farver, som kan peppe ethvert hjem op med lidt hygge, blødhed og farver.

Mangler du en terrassevarmer eller en ventilator? – du finder det hele her

Varm terrassen op med en terrassevarmer der kan hænge på væggen. En terrassevarmer er perfekt, til når du vil sidde og nyde sommeraftenerne ude på terrassen. Hvis der er for varmt i huset om sommeren, kan du købe en billig ventilator. Hos Massive Stock sælger vi flere forskellige ventilatorer – gulvventilatorer, ventilatorer med fjernbetjening og ventilatorer med forskellige hastigheder.

Gode tilbud og hurtig levering

Vi elsker lave priser, og vi indkøber vores produkter inden for både ude leg, grill og lanterner osv., så du kan få kvalitetsprodukter på tilbud. Du får hurtig levering, gratis fragt ved køb over 499,- samt en kundeservice, der er i top.
Vi fylder løbende vores lager med mange spændende og nye varer, så hold endelig øje – hvis du ikke finder noget, du kan bruge i dag, finder du måske noget om en uge eller to.