Personlig pleje

Vil du forkæle dig selv eller én, du holder af med en gave? Se vores spændende udvalg af produkter inden for ‘personlig pleje’. Køb en hårtrimmer, massageapparat, dampstrygejern eller badevægt. Alt sammen til billige priser og med hurtig levering.

Sorter efter pris
19600
Kategori
Farve
Vis flere farver
Variant
 - 50%  
19,97 DKK
 - 50%  
34,50 DKK
 - 50%  
34,50 DKK
 - 51%  
48,50 DKK
 - 50%  
64,50 DKK
 - 50%  
74,50 DKK
 - 50%  
99,50 DKK
 - 50%  
99,50 DKK
 - 50%  
99,50 DKK
 - 50%  
99,50 DKK
 - 50%  
199,50 DKK
 - 59%  
288,50 DKK
 - 50%  
599,50 DKK

Badevægt på tilbud – Både med og uden måling af BMI og fedtprocent

Køb en ny badevægt på tilbud her og find en badevægt, der matcher dit badeværelse. I dag er en badevægts formål ikke blot at angive et kilo-tal. Den skal også gerne se smart ud med digitalt display – og mange personer efterspørger en badevægt, der kan måle fedtprocent mm. Se vores udvalg af både billige og markedets bedste badevægte her på siden – vi glæder os til at levere din nye badevægt.

Massageapparat på tilbud – Perfekt gaveidé til dig selv eller én, du holder af

På flere og flere ønskelister finder du ‘massageapparat’. Et massageapparat af høj kvalitet give suveræn velvære og kan samtidig give førstehjælp til ømme muskler. De fleste massageapparater er håndholdte med forskellige massagehoveder, der tilsammen giver en god lindring. Køb dit nye massageapparat hos Massive Stock og få gratis levering ved køb for mere end 499,-.

Hårtrimmer på tilbud – Høj kvalitet og lav pris

Når vi har hårtrimmere på shoppen, er det nogle af markedets bedste hårtrimmere. En hårtrimmer er i dag blevet populært, fordi du blandt andet kan spare turen til frisøren. Det er let og enkelt at anvende en hårtrimmer – du skal blot sikre dig, at du har valgt den korrekte længde, der skal klippes af. Se vores udvalg af hårtrimmer her på siden.

Dampstrygejern og andre produkter inden for personlig pleje

Vores udvalg af personlig pleje-produkter varierer løbende. Ofte kan du købe et billigt dampstrygejern, der er perfekt til dig, der er på farten eller på ferie. Slip for at bruge det klassiske strygejern – her kan du nemt opfriske dit tøj på bøjlen ved at dampe det nemt lodret.