Udendørs aktiviteter

Her kan du se vores udvalg af spil og aktiviteter til udendørs brug . Hos Massive Stock finder du altid et godt tilbud i vores brede sortiment. Find det næste spil du skal få flere timer til at gå med udendørs hen over sommeren med familier og venner.

Sorter efter pris
29175
Kategori
Farve
Vis flere farver
Variant
 - 80%  
29,50 DKK
 - 50%  
49,50 DKK
 - 50%  
124,50 DKK
 - 50%  
124,50 DKK
 - 50%  
124,50 DKK
 - 50%  
124,50 DKK
 - 50%  
174,50 DKK

Tilbud på udendørs aktiviteter til hele familien

Her finder du gode tilbud på forskellige sjove udendørs aktiviteter samt spil. Massive Stock har altid gode tilbud på et væld af spændende varer – og der kommer tit flere spændende spil ind på vores lager.

Udendørsaktiviteter om sommeren – tilbud på spil og leg 

Hvis du står og mangler lidt aktiviteter til sommerens lune dage, så kan Massive Stock med sikkerhed hjælpe dig med at finde en spændende udendørsaktivitet. Du finder mange forskellige ting hos Massive Stock – der er alt lige fra badebassiner til spændende kongespil og kæmpe yatzy-spil til udendørs brug. Få mange timer til at gå med sjove spil, som kommer i kæmpe størrelser – og selvfølgelig også i almindelige størrelser.

Hurtig levering af de bedste tilbud på spil og leg

Massive Stock synes, det er vigtigt, at du kan få dine varer hurtigt, efter du har bestilt dem. Derfor har vi altid hurtig levering på vores gode tilbud. Du får faktisk også fri fragt på dine varer ved køb på over 499 kroner. Og derudover er der altid ét års returret på de varer, du køber ved Massive Stock.