Værktøj

Køb værktøj på udsalg – Både værktøjskasse, målebånd, bor til boremaskine og meget mere. Hold øje med vores udvalg af billigt værktøj og gør en god handel. Når du køber værktøj online hos os, får du hurtig levering og kundeservice i topklasse.

Sorter efter pris
75650
Kategori
Farve
Variant
 - 24%  
75,00 DKK
 - 68%  
110,00 DKK
 - 40%  
150,00 DKK
 - 40%  
150,00 DKK
 - 50%  
200,00 DKK
 - 50%  
250,00 DKK
 - 25%  
300,00 DKK
 - 30%  
350,00 DKK
 - 43%  
399,00 DKK
 - 43%  
400,00 DKK
 - 62%  
650,00 DKK
 - 62%  
650,00 DKK

Alt inden for værktøj og fritid – Køb billigt værktøj her

Søger du noget ordentlig grej til dit personlige værktøjssortiment? Vi sælger billigt værktøj af forskellig art. Køb fx en værktøjskasse med eller uden værktøj, smart målebånd eller ophæng til værktøj. Sortimentet af værktøj på shoppen varierer løbende. Vi forhandler gode priser hjem på vores værktøj, så du kan købe billige produkter og få opgraderet dit værktøj og andre fritidsgenstande.

Værktøjskasse på hjul – Køb en trolley fyldt med værktøj

Køb en smart trolley til gør-det-selv-manden (eller til manden der har alt). Her får du mulighed for at få orden på dit værktøj, så du ikke skal gå og lede, hver gang du har brug for en gribetang eller hobbykniv. Alt dit værktøj er samlet her, og du kan tage din værktøjstrolley med overalt. Medbring den i kolonihavehuset, i sommerhuset eller tag den med hen til en ven, der har brug for hjælp.

Den geniale værktøjskasse på hjul indeholder typisk vaterpas, målebånd, gribetang, skruetrækker, rawplugs, kløfthammer og meget mere. 

Værktøjskasse med eller uden værktøj

Måske søger du en værktøjskasse eller anden opbevaringsgenstand for dit værktøj. At have det meste værktøj samlet ét sted gør de små “gør-det-selv”-projekter nemmere at håndtere og gennemføre. Hos Massive Stock har vi løbende forskellige typer opbevaring til dit værktøj, og særligt vores værktøjskasser både med og uden værktøj er nogle af de bedst solgte produkter.

Billigt værktøj med hurtig levering – Køb gaven til manden der har alt

Leder du efter værktøj til dig selv, eller søger du en gave til manden, der har alt? Så er du det helt rette sted. Vi har et spændende udvalg af billigt værktøj, værktøjskasse, trolley med værktøj og meget mere.