Hovedtelefoner

Se vores udvalg af hovedtelefoner og headset, der alle er på tilbud hos Massive Stock. Køb fx trådløse bluetooth hovedtelefoner eller hovedtelefoner til børn – og få høj kvalitet, lav pris, hurtig levering og kundeservice i topklasse.

Sorter efter pris
19300
Kategori
Farve
Vis flere farver
Variant
 - 80%  
19,50 DKK
 - 67%  
49,50 DKK
 - 50%  
99,50 DKK
 - 50%  
99,50 DKK
 - 70%  
149,50 DKK
 - 50%  
249,50 DKK

Bluetooth headset, trådløse hovedtelefoner og mange andre varianter – Køb det online her!

Vi har et bredt udvalg af headset og hovedtelefoner, og udvalget varierer løbende. Vi har fx hovedtelefoner til sport, børne-hovedtelefoner og in ear hovedtelefoner. Fælles for dem alle er, at de er af høj kvalitet til nogle af markedets bedste og laveste priser.

Trådløse bluetooth hovedtelefoner – Køb dem på tilbud her

Med et par trådløse bluetooth hovedtelefoner er der ingen begrænsning for hvor og hvornår, du vil bruge dem. Oplev friheden ved at vælge trådløse hovedtelefoner – du vil sikkert ikke fortryde det. Se vores udvalg af billige trådløse hovedtelefoner, hvor der ikke er sparet på designet eller kvaliteten. Du får tilmed gratis fragt, hvis du bestiller for mere end 499,-. Køb dine hovedtelefoner nu og få dem leveret efter ganske få dage.

Hvad er forskellen på headset og hovedtelefoner?

Forskellen på headset og hovedtelefoner er, at der er i hovedtelefoner kun kan komme lyd ud. Der er ingen mikrofon – i modsætning til et headset. Et headset består både af hovedtelefoner samt en mikrofon. Headset bruges især til onlinemøder, gaming, i erhvervsmæssig sammenhæng og meget mere.

Trådløse bluetooth hovedtelefoner til børn i flotte designs 

Vi forhandler trådløse bluetooth hovedtelefoner til børn, der har en volumenbegrænsning og dermed er egnet for børn (de fleste fra 3 år og op). De fleste hovedtelefoner til børn leveres som trådløs udgave med bluetooth, hvor der dog medfølger en ledning.

Tablets bliver mere og mere populære blandt børn, og med nogle fine hovedtelefoner på ørerne kan dit barn høre favoritmusik eller se en god film – uden at forstyrre resten af selskabet.